PRODUCTEN MET ALS HOOFD BESTANDSDEEL PURE ALOË VERA

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons uitgebreide assortiment.

Neem een kijkje in onze webshop: PUUR LIEN - FOREVER LIVING WEBSHOP

 

Sinds mei 2016 -Puur Lien supervisor Forever Living Products

  Met trots is Lien Hartman distributeur en zelf gebruiker sinds 2015 met haar gezin van deze prachtige pure en hoogwaardige producten.

·       Forever Living products is wereldleider in hoogwaardige Aloë Vera en bijenproducten sinds 1978.

Forever’s scala aan supplementen en dranken, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, ingrediënten, gecombineerd met gezonde evenwichtige voeding, biedt de weg naar een uitstekende gezondheid en welzijn.

Met als voornaamste bestanddeel de vers geoogste, pure gestabiliseerde aloë vera-gel uit het binnenste van het blad, biedt elk product pure voedingsstoffen die een optimale gezondheid en vitaliteit bevorderen.

De zeer hoge en constante kwaliteit van onze producten kunnen we garanderen omdat we alle aspecten van plant tot klant in eigen beheer hebben.

Door het gepatenteerde stabilisatieproces wordt de gel houdbaar gemaakt, waarbij alle voedingsstoffen in de gel behouden blijven. Met het IASC-certificaat ( International Aloe Science Council) bewijst Forever dat zij continu voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid.

De Forever-producten zijn verkrijgbaar in mijn online webwinkel

Mijn persoonlijke webshoppagina hier kun je alles kunt bestellen van het gehele assortiment en voor verdere informatie of een monstertje kun je altijd bij mijn terecht.


 

 

 

 

 

 

 


 
Opbellen
E-mail