OPEN COFFEE SEVENUM

Wat is Open Coffee eigenlijk?

Wat houdt Open Coffee precies in? Effectief koffie drinken! Open Coffee is een al landelijk bestaand concept, een terugkerend, laagdrempelig en informeel samenkomen van ondernemers voor het bespreken van ideeën, het delen van kennis, te brainstormen of om gewoon even bij te praten. Ontspannen netwerken dus,  in elkaars keuken kijken onder het genot van een kopje koffie!

Het initiatief Open Coffee Sevenum is in 2011 door Puur Lien en Hint Vormgeving opgestart. Samen organiseerde zij gedreven en samen de eerste 10 succesvolle edities. Wegens verandering bedrijfsorganisatie is vanaf 2015 de Open Coffee Sevenum volledig in handen van Puur Lien komen te liggen.

De 15e editie Open Coffee Sevenum was bij Anytime Fitness. De 14e editie was op Boerderij Vorster Hand.  De 13e editie was bij Passie voor Vis

De 11e en 12e editie waren op Hof van Kronenberg. De 10e editie was een Feestelijk Netwerk ontbijtje bij Brasserie Vitellius

De 9e editie was bij de Schatberg, de 8e editie bij Gasterie Lieve Hemel. De 7e editie bij Hoeve Rosa.

De 6e editie bij Verhaag BV, de 5e editie bij de Gatserie-Ijssalon Lo Solé.

De 4e editite bij Paprikakwekerij Hermans Walter, de 3e editie bij Passie voor Vis.

De 1e en 2e editie bij Café Croes Moeke.

Heeft u interesse om op de deelnemerslijst te komen? Of om zelf als locatie te fungeren en tussen bovenstaande locaties te komen staan? U weet ons nu te vinden.

 
Opbellen
E-mail