RECENSIES HUIDIGE OPDRACHTGEVERS 

 01-05-2019 laatst bijgewerkt

Pauline Volkert – La Oya Dagbesteding 

"Om La Oya Dagbesteding professioneel te ondersteunen kies ik als eigenaar & oprichter zorgvuldig de juiste mensen op de juiste plek uit. Wij zijn een kleine en flexibele organisatie die diensten/zorg op maat inkoopt. Op de eerste plaats ken ik Lien als een pure, eerlijke, oprechte en betrouwbare vakvrouw. 

Juist die betrouwbaarheid en professionaliteit spreekt mij aan. Lien beschikt over inzicht en daadkracht, zij pakt zaken op die mij ontlasten waardoor ik met een gerust hart belangrijke taken bij haar kan neerleggen en loslaten in de wetenschap dat Lien dat op een manier oppakt zoals dat past bij de waarden van La Oya. Haar werkwijze en uitstraling sluiten mooi aan bij de visie van La Oya, namelijk werken vanuit de puurheid van het Hart op een uiterst  en bovenal integere wijze.  Omdat La Oya een concept is dat zo dicht bij mijn hart ligt, omring ik mij met mensen die mijn “kindje” tot volle bloei kunnen brengen. Lien complementairt ons team. “

Remi van Bergen - RvBMedia- uitgever Topic Magazine

"Op zoek naar een rechter,- en linkerhand in de ondersteuning naar een stukje verkoop voor mijn magazine Topic, kwam ik via-via bij PuurLien terecht. Na onze eerste afspraak was er een klik. Lien snapt wat ik wil, denkt mee en benaderd mijn ‘potentiele’ klanten op de manier zoals ik dat graag wil, open en eerlijk. Luisteren naar je klant, wat zijn de wensen van de klant, afspraken nakomen en een nette en vlotte afhandeling van de afspraak, dit alles is aan Lien toevertrouwd. Na gedane arbeid koppelt Lien de gemaakte afspraken terug en volgen er keurige en overzichtelijke rapportages! Lien heeft gezorgd en zorgt er nog steeds voor, dat mijn magazines kwalitatief blijven groeien. Topper!"

Herman van Aalst - van Aalst Media

"Lien is een enthousiaste medewerker. Ze is inventief, pragmatisch en durft mee te denken. Haar brede netwerk is voor van Aalst Media een waardevolle aanvulling. Of het nu gaat om het benaderen van potentiele klanten, ook in Duitsland, of het adviseren over sales, marketing- en communicatievraagstukken. Lien is precies zoals ik haar heb leren kennen tijdens haar OPEN COFFEE SEVENUM; TOP!"


 

Rik Kramer - Farming & Hunting 

“Puur Lien is voor mij de ondersteuner op het gebied van het uitbesteden van administratieve zaken. Ik vind dat jouw uniek zijn sterk gebonden is met jou Lien, ik vind jou, snel, zorgvuldig en zeer correct werken en daarnaast vertrouw ik jou volledig. Ik vind daarnaast dat je erg veelzijdig bent en een goede combinatie ben tussen commercieel en administratief vaardig en ken ik op dit vlak geen tweede." 

 
Opbellen
E-mail